Givskud Zoo

Danhostel Vejle ligger kun små 20 min kørsel fra Givskud Zoo, der er lavet som en zoo hvor du kører ind med bilen. På udvalgte steder inde i parken sætter man bilen og fortsætter rundt til fods. En stor og anderledes dyrepark der ud over de mange dyr også har specielle udstillinger som eks. store virkelighedstro dinosaurer.

I kan nemt få en hel dag til at gå i Givskud Zoo, der også har en stor løveflok hvor du køre direkte med bilen ind i anlægget med løverne. En god udflugt for hele familien.

Danmarks bedste dyrepark
Givskud Zoo er meget velbesøgt og en af de mest roste zoologiske haver i Danmark. Parken er for andet år i træk udnævnt til Danmarks bedste dyrepark. Og med god grund. Her er noget for hele familien, god adgang til dyrene samt gode spisesteder, legeområder m.m.

Givskud Zoo kendes også under navnet Zootopia.

Godt tip fra os
Vi anbefaler især at man ser ulveflokken hvor du kommer rigtig tæt på de store ulve og ser dem i øjnene. De imponerende dyr kan let give et koldt gys ned af ryggen.

Fakta
Givskud Zoos er primært en safaripark, hvor man i egen bil kører gennem parkens store anlæg, hvor flere forskellige dyr går sammen. Undervejs gennem parken er flere parkeringspladser, hvor man kan parkere bilen og gå rundt og betragte på dyrene. Nogle af de mest kendte og populære dyr i parken er elefanter, næsehorn, løver, giraffer, gorillaer, chimpanser og brasilianske kæmpeoddere. Der tages Entre, bil og børn under 2 år er gratis.

Du kan læse meget mere om Givskud Zoo og planlægge jeres besøg her

Se flere spændende attraktioner i og omkring Vejle her.

 • Møns Klint og Geocenter

  Møns Klint og Geocenter

  Møns Klint er ubestridt vores mest storslåede naturoplevelse og Møns største seværdighed.

  Læs mere: Møns Klint og Geocenter
 • Masnedø Fort

  Masnedø Fort

  Dette lille fort, opført omkring sidste århundredeskifte for at kunne beskyde og forsvare Storstrømmen mod indtrængen af fjendtlige skibe.

  Læs mere: Masnedø Fort
 • Færgen MØN

  Færgen MØN

  Projektets hovedformål er indsætte den historiske motorfærge Færgen MØN som “sejlende cykelsti” i sommersæsonen mellem Stege på Møn og Kalvehave på Sydsjælland. En ny maritim attraktion og et trafiksikkert alternativ for både fastboende og turister.

  Læs mere: Færgen MØN
 • Avnø Naturcenter

  Avnø Naturcenter

  Troner majestætisk midt i det åbne landskab. Avnø og Svinø med den militære fortid er i dag et storslået naturområde med våde enge, vide udsigter og fugle i massevis. Avnø Naturcenter er et ubemandet naturcenter, som har åbent døgnet rundt. Du kan hente inspiration til en tur på egen hånd i naturcenteret.. 13,9 km.

  Læs mere: Avnø Naturcenter
 • Danmarks Borgcenter

  Danmarks Borgcenter

  Oplev Danmarks Borgcenter– middelalderen møder nutiden på Nordens mest moderne oplevelsescenter.Det første Vordingborg blev bygget af Valdemar den Store i 1160’erne. Det var en mindre træborg, der blev brugt som base for korstogene i Nordtyskland. Træborgen gav startskuddet til mange års borgbyggeri i Vordingborg. Byggeriet på Vordingborg kulminerende i 1360’erne, da Valdemar Atterdag opførte Gåsetårnet…

  Læs mere: Danmarks Borgcenter
 • Ore Strand

  Ore Strand

  Beliggende i det smukke Sydsjælland kun ca. 2 km fra centrum af Vordingborg.

  Læs mere: Ore Strand
 • Vor frue kirke

  Vor frue kirke

  Vor Frue Kirke i Vordingborg er et ikonisk landemærke beliggende på det sydvestlige hjørne af det gamle befæstede område. Dets gotiske arkitektur, med et imponerende kirkeskib, tårn og tilbygninger, vidner om en lang historie og en stærk religiøs arv. Den ældste del af kirken kan spores tilbage til 1432, og den har gennem årene tjent…

  Læs mere: Vor frue kirke
 • Givskud Zoo

  Givskud Zoo er meget velbesøgt og en af de mest roste zoologiske haver i Danmark. Parken er for andet år i træk udnævnt til Danmarks bedste dyrepark.

  Læs mere: Givskud Zoo