Lejrskoleophold på Stevns

Danhostel Stevns er et eftertragtet sted at tage til når man skal på lejrskole. Vi lægger rammer til at mødes under hyggelige og hjemlig forhold, når I ankommer vil I blive introduceret til vores sted, en kort gennemgang af husreglerne og så er det tid til at få udleveret nøglekortene til værelserne.

Danhostel Stevns tilbyder lejrskoleophold, til priser fra kr. 310,- pr. person pr. døgn ved minimum 15 deltagere.
Fra uge 47-6 begge uger inkl. opnås 20% rabat ved minimum 25 deltagere og 2 overnatninger.

For os er det vigtigt at vide hvor mange I kommer drenge/piger og voksne, men også klassetrinet, det kan bl.a. have betydning for hvordan vi placerer jer i vores værelser, men det kan også have betydning for den mad vi tilbyder. Husk derfor at give os disse oplysninger.

I kan læse mere om vores værelser her.

Vores køkken er kendt for den gode og rigelige mad.

Derfor vælger de fleste netop også fuld forplejning under deres lejrskoleophold hos os. I kan dog vælge del-forplejning også.

Hos os sætter vi pris på hjemmelavet god mad, derfor laver vi mest muligt fra bunden. I har også mulighed for at tilvælge en hjemmelavet dessert, pris fra kr. 45,- pr. person.

Hvad skal I så se eller lave?

Det er et rigtig godt spørgsmål, men rigtig mange af de klasser der besøger os vælger at besøge bl.a. Stevns Klint (optaget på UNESCOs Verdensarv), Trampestien (der løber langs klinten), Stevns Fyr, Stevnsfortet (Koldkrigsmuseum) og Stevns Klint Experience er et besøg værd.

Aftnerne bruges ofte på spil, film eller anden samvær enten i mindre grupper på værelserne, i spisesalen eller fælles.

I har desuden mulighed for at leje vores konferencerum hvor der er tavler, WIFI og AV-udstyr. Her kan der ses film, danses, undervises, synges og meget mere.

For yderligere information og vejledning kan kommunens Naturvejleder hos Stevns Natur Center også kontaktes på 56 50 22 34.

Mange benytter sig også af de nærliggende sportsfaciliteterne, såsom sports- og svømmehal eller boldbanerne der ligger et stenkast fra vandrerhjemmet. Ønsker man at gøre brug af disse skal det bookes ved at tage kontakt til Stevnsbadet på telefon 56 50 21 88

Under hele jeres ophold hos os er faciliteterne på vores eget område gratis for jer.

Få en pris på lejrskole hos Danhostel Stevns

Kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på jeres næste lejrskoleophold, benyt gerne nedenstående formular. Alternativt giv os et kald på 56 50 20 22.

Lejrskole forespørgsel

Udfyld nedenstående formular, for at sende en forespørgsel til os.

Lærers e-mail(Påkrævet)
Ankomstdato(Påkrævet)
Afrejsedato(Påkrævet)
Alternativ ankomstdato
Alternativ afrejsedato