Hvem er Danhostel Stevns?

Danhostel Stevns er et imødekommende og hyggeligt vandrerhjem. Vi er et hjemligt åndehul med plads til alle. Vi kombinerer den klassiske vandrerhjemsstemning med moderne bekvemmeligheder.

Danhostel Stevns er en socialøkonomisk virksomhed med plads til alle – ejet af Kilden STU og Botilbud. Kilden STU tilbyder uddannelse til unge med særlige behov, hvor omsorg, specialiseret undervisning og personlig udvikling er i fokus.

Kontakt os


Vært

Lise CarstensenTelefon

+45 56 50 20 22


Adresse

Ved Munkevænget 1,

4660 Store Heddinge

Åbningstider

For planlægning af jeres ophold kan I med fordel besøge Visit Stevns  eller besøge vores Facebook side.

Danhostel Stevns ønsker at være et sted hvor vi kan mødes på kryds og tværs og hvor vi yder topservice til alle vores gæster.

Danhostel Stevns er åbent hele året.

I vil altid føle jer velkomne hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Er du nysgerrig eller har spørgsmål om Danhostel, så har du mulighed for at finde svar her

Book direkte

Fordelene ved at booke direkte på vores egen hjemmeside er følgende:
Større udvalg af værelser, Direkte kontakt med værten, Mulighed for specielle ønsker, Lave priser og gode tilbud, Bedre kundeservice, Booking uden mellemled

Danhostel Fordelskort

Hos Danhostel kan du gratis oprette et fordelskort. Her kan du kan optjene point, som du kan bruge på fremtidige overnatninger. Læs mere om fordelene og opret her.

Rabatordninger

Hos Danhostel har vi flere samarbejdspartnere, der tilbyder forskellige former for rabatter eller pointordninger. Dem kan du læse mere om her.

Danhostel Fordelskort

Hos Danhostel kan du gratis oprette et fordelskort. Her kan du kan optjene point, som du kan bruge på fremtidige overnatninger. Læs mere om fordelene og opret her.

Om Danhostel

Som brancheorganisation for danske vandrerhjem og vi byder på mange forskellige beliggenheder rundt omkring i Danmark. Læs mere om Danhostel her.